ARTIESTEN

ENGLISH NEDERLANDS

Welkom op onze boekingspagina voor artiesten.
Wij hebben veel ervaring met het boeken van artiesten, het voldoen van de riders en ervoor te zorgen dat alles is geregeld voor de boeking. Wij werken alleen met de beste DJ's en live acts en doen ons uiterste best om de perfecte artiest te vinden voor uw evenement of feest! Van bruiloft DJ, Allround club DJ, tot wereldberoemde DJ's als martin garrix. Of live acts zoals Ronnie Flex, K-Liber, Yes-R of vele anderen! Voor internationale boekingen zullen wij ook altijd een prijs met reiskosten vermelden.

DJ's

Wij werken alleen met de beste DJ's.
Het maakt niet uit wat u zoekt, wij hebben ervaren DJ's voor elk type feest. In-store DJ's, bruiloft DJ's, feest DJ's of club DJ's. Sets beginnend vanaf 60 minuten tot aan 4 uur! We bieden een ruime keuze uit bekende en opkomende DJ's voor uw evenement, neem contact met ons op en wij zoeken de juiste artiest voor de juiste prijs.

Prijs vanaf: 150,- EUR

LIVE ACTS

Op zoek naar meer dan een DJ?
Wij werken met geweldige zangers en bands, perfect voor uw besloten feest of op kermissen. We kunnen ook contact leggen met beroemde artiesten en ervoor zorgen dat aan alle eisen wordt voldaan. We weten onze weg te vinden naar artiesten als Ronnie Flex tot wereld beroemde zangers zoals Justin Bieber. (Wij starten alleen met bemiddelen indien u een serieuze boeker bent!)

Prijs vanaf: 295,- EUR

CONTACT

Neem contact met ons op, zodat we uw wensen en budget kunnen bespreken.
VAT: NL202993292B01 | KVK: 50712225