EVENEMENTEN

ENGLISH NEDERLANDS

Bedankt voor uw interesse in onze evenementen!
Wij helpen u graag met het organiseren van uw evenement, van lichtshows en artiesten tot aan eventmanagers. U kunt er ook voor kiezen om een van onze eigen evenementen te boeken op uw locatie en wij zullen met uw budget werken. Onze evenementen zijn geschikt voor grotere clubs, echter kunnen wij deze ook aanpassen aan kleinere locaties en prive gelegenheden. We hebben veel vaste klanten in binnen en buitenland, dus als u op zoek bent naar iets nieuws, boek dan een van onze evenementen!

I AM SEXY

Een van onze bekendste evenementen!
Dit evenement is geweldig voor grotere locaties en komt vaak met lichtshow, decoratie en goede artiesten. We hebben al met een aantal grote namen gewerkt en meerdere uitverkochte edities!

Prijs vanaf: 750,- EUR

EVENEMENT OP MAAT

Iets te vieren?
Wellicht een schoolfeest, verjaardag of bruiloft, wij organiseren voor u een mooi openbaar of besloten evenement. Neem contact op met uw wensen en wij verzorgen alles, van artiest tot aan licht en geluid!

Prijs vanaf: 395,- EUR

DIRTY FRIDAYS

Ons evenement om het weekend af te trappen.
De dag voor het weekend, wij geven u het beste feest met goedkopere DJ's en een geweldige sfeer voor de vrijdagavond!

Prijs vanaf: 550,- EUR

REVOLUTION

Het evenement dat meer is dan alleen een artiest.
Als u op zoek bent naar eens iets anders dan een standaard evenement, dan bent u op zoek naar Revolution! Bij dit evenement werken wij veel met special effects en naast de artiest ook speciale acts zoals vuurspuwers en dansers.

Prijs vanaf: 995,- EUR

CONTACT

Neem contact met ons op, zodat we uw wensen en budget kunnen bespreken.
VAT: NL202993292B01 | KVK: 50712225