VIDEO

ENGLISH NEDERLANDS

Bent u op zoek naar goede video's?
Wij hebben een groot video team voor u beschikbaar voor de perfecte video. Het maakt niet uit of u zoekt naar een 4K video of een meercamera productie, wij kunnen het voor u verzorgen. We hebben ervaring in tv producties, videoclips, aftermovies en promotie video's. Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen en wij zoeken de juiste videoproducer voor uw video. We tonen u hieronder een aantal voorbeelden, echter wegens rechten kunnen wij niet alles op de website tonen.

VIDEOCLIPS & AFTERMOVIES

Muzikale Video's.
Deze video's zijn perfect voor promotie en natuurlijk heeft elk nummer een video nodig. Wij kunnen uw video maken in 4K en werken met de beste crew. Een aantal nieuwe en recentere video's komen snel online, bekijk onze video of youtube kanaal voor meer info.

Prijs vanaf: 495,- EUR

PROFESSIONELE PRODUCTIE

Voor TV en Film producties.
Wij kunnen uw professionele videoproductie verzorgen, we hebben zowel meercamera mogelijkheden als 4K mogelijkheden! Professionele videoclips, live tv shows of een live muziekuitzending, alles is mogelijk. Vanwege rechten kunnen we helaas niet alles online zetten, maar u kunt altijd even een kijkje nemen op ons youtube kanaal, hier staan echter niet onze tv producties op.

Prijs vanaf: 895,- EUR

CONTACT

Neem contact met ons op, zodat we uw wensen en budget kunnen bespreken.
VAT: NL202993292B01 | KVK: 50712225